MEF DAYANIŞMA GÜNÜ

10 Haziran 2019

2018-2019 Eğitim Öğretim yılı süresince Türkiye Spastik Çocuklar Vakfı Metin Sabancı Özel Eğitim Okulları ve MEF Bahçeşehir Okulları işbirliği ile Cerebral Palsy farkındalığına yönelik Sosyal kulüp çalışmaları yürütüldü.

MEF Bahçeşehir Okulları ortaokul ve lise öğrencileri, öğrencilerimizle bir araya gelerek “Farklılıklarımızla Beraberiz” etkinliği düzenlediler.

Cerebral Palsy farkındalığına yönelik tasarladıkları afiş ile okullarında ve sosyal çevrelerinde Cerebral Palsy farkındalığına yönelik çalışmalar yaptılar. Geleneksel MEF Dayanışma gününde okullarına öğrencilerimiz ve velilerimizle misafir olduk.

Değerli katılım ve katkıları için MEF Bahçeşehir Okulları yönetimine, değerli öğretmenlerine, veli kuruluna ve sosyal sorumluluk çalışmalarına katılan tüm öğrencilerine teşekkür ederiz.