4. GELENEKSEL YAZ ŞENLİĞİ VE MEZUNİYET TÖRENİMİZ

12 Haziran 2019

4.Geleneksel Yaz Şenliği ve Mezuniyet Törenimiz 11 Haziran Salı günü gerçekleşti. Metin Sabancı Spastik Çocuklar Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi Müdürü Emel Alanyalıoğlu’nun da katıldığı törenimiz, Özel Eğitim ve Rehberlik Hizmetleri Şubesi Şube Müdürü Ömer Avcı, Türkiye Spastik Çocuklar Vakfı Amaca Yönelik Hizmetlerden Sorumlu Genel Direktör Yardımcısı Faik Benli ve Okul Müdürümüz Murat Kurt’un konuşmalarıyla başladı.

2018-2019 Eğitim-Öğretim yılında mezun olan 11 öğrencimiz diplomalarını aldıktan sonra, şenliğimize katılan tüm öğrencilerimizle beraber keyifli zaman geçirdiler. Değerli velilerimizin de katıldığı atölyeler, oyunlar düzenlendi.

Mezun olan tüm çocuklarımızı tekrar tebrik ediyor, hepsine güzel bir gelecek diliyoruz.