T.C. MİLLİ EĞİTİM BAKANI PROF. DR. ZİYA SELÇUK OKULUMUZU ZİYARET ETTİ

04 Eylül 2019

T.C. Milli Eğitim Bakanı Prof. Dr. Ziya Selçuk, özel eğitime ihtiyaç duyan öğrencileri topluma kazandırmak amacıyla eğitim hizmeti veren Metin Sabancı Özel Eğitim Okullarını ziyaret etti. Başta Cerebral Palsy’li olmak üzere hafif, orta ve ağır düzeyde zihinsel engelli olan çocuklara anasınıf, ilkokul ve ortaokul seviyesinde eğitim – öğretim hizmeti sunan okulumuzda incelemelerde bulundu. 2019-2020 eğitim-öğretim yılı için öğretmenlerimize başarılar diledi. Öğrenci ve velilerle görüştü. Bu anlamlı ziyaretleri için T.C. Milli Eğitim Bakanı Prof. Dr. Ziya Selçuk’a teşekkür ederiz.