SABANCI VAKFI 12. FİLANTROPİ SEMİNERİ

02 Aralık 2019

Sabancı Vakfı, 2007 yılında düzenlemeye başladığı Filantropi Seminerlerinin 12’ncisini bugün gerçekleştirdi. Seminerde bu yıl “Engelsiz Yaşam Teknolojileri: Eğitim ile Güçlenme” teması işlendi, Türkiye’den ve yurt dışından teknolojik ürünler ve modeller sergilendi.

Seminere, Türkiye Spastik Çocuklar Vakfı Genel irektörü Nigar Evgin, Metin Sabancı Özel Eğitim Okulları Kurucu Temsilcimiz Faik Benli, Okul Müdürümüz Murat Kurt, Uygulama 2.Kademe Müdür Yardımcımız Akif Ülger, Başvuru ve Hizmet İlişkileri Yönetmeni Zafer Çınar, Zihinsel Engelliler Sınıf Öğretmenlerimizden Ece Erdeniz ve Yade Balkaya katılım gösterdi.

Metin Sabancı Özel Eğitim Okullarında teknolojik destekli eğitim ile, özel gereksinimli öğrencilerimizle yaptığımız bağımsızlaştırma, akademik  ve toplumsal uyum becerilerini arttırma çalışmalarımız katılımcılarla paylaşıldı.