Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik

DESTEK HİZMETLER
  • Hizmet Alanları

Okulumuzdaki Rehberlik Hizmetleri; öğrencilerimizin psikolojik gelişimlerinin desteklenmesini, öğretmenlerimize sınıf içi rehberlik desteği verilmesini ve ailelere rehberlik & psikolojik destek sunulmasını sağlıyor.

• Sürdürülebilir Davranış Değişikliği

Her öğrenciye özel hazırladığımız Davranış Değiştirme Planlarıyla sınıf içinde görülebilecek problemli davranışları en aza indirmeyi amaçlıyoruz. Davranış değişikliğinde sürekliliğin öneminden hareketle, planların uygulama sürecine aileleri de dahil ediyoruz. Böylece planların ev ortamında da uygulanmasını sağlıyoruz.

• Test Uygulamaları

Öğrencilerimizin psikolojik gelişimlerinin desteklenmesi amacıyla okula kabul ve ilerleyen süreçlerde; gelişim seviyesi testi ile nöropsikolojik testler uyguluyoruz. Alanında uzman eğitim kadromuz, bu testlerin sonuçlarından faydalanarak öğrencilerimizin gelişimi için izlenecek eğitim programlarını planlıyor.