Moskova "School № 1571" Özel Eğitim Birimi Okulumuzu Ziyaret Etti

22 Mart 2024

Moskova’da bulunan “School № 1571” okulunda, özel eğitim biriminde yer alan bir ekip okulumuzu ziyaret etti.

Moskova’da devlet okulu statüsünde yer alan “School № 1571” okulunun yöneticileri, özel eğitim birimi çalışanları, özel eğitim öğretmenleri ve sınıf öğretmenlerinden oluşan heyetle okulumuzu ziyaret ettiler. Okulumuzun fiziksel alanlarını, çalışmalarımızı ve programlarımızı gözlemlediler. Okulumuzda ve ülkemizde yapılan uygulamaları tanıttık. Rusya ile Türkiye arasında özel eğitim ve eğitim hakkında fikir ve bilgi alışverişimde bulunduk. Bilgi ve becerilerimizi artırmak için işbirliğini sürdürme temennisinde bulunduk.

Okulumuza gösterdikleri ilgi için teşekkür ederiz.

Ataşehir İlçe Milli Eğitim Müdürü Okulumuzu Ziyaret Etti23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI’NI COŞKUYLA KUTLADIK