Okul Aile Birliği Anneler Konseri coşkuyla gerçekleşti.

06 Temmuz 2022

2017-2018 Eğitim Öğretm yılında kurulan Okul Aile Birliğimiz kurulduğu günden itibaren ailelerimiz ve sponsor kaynak destekleriyle çeşitli farkındalık faaliyetleri düzenlemektedir.

Okul Aile Birliğimizin bu farkındalık faaliyetleri kapsamında, özel gereksinimli çocuklarımızın annelerinden oluşan koro ile hem toplumsal farkındalık ve hem de çocuklarımızın eğitim ve öğretimlerine katkı sağlamak amacı ile 07.06.2022 tarihinde konser düzenlemiştir. Ses sanatçımız Çağdaş Suseven yönetiminde, Kadıköy Belediyesi Kozyatağı Kültür Merkezi, Gönül Ülkü Gazanfer Özcan sahnesinde, Metin Sabancı Okulları, Okul Aile Birliği Anneler Korosu konserimize katılım sağlayan, gönülden destekleyen herkese teşekkür ediyoruz.