GELENEKSEL YAZ ŞENLİĞİ VE MEZUNİYET TÖRENİ

16 Mayıs 2018

Metin Sabancı Okulları Geleneksel Yaz Şenliği ve Mezuniyet Töreni 15 Mayıs Salı günü gerçekleşti. Türkiye Spastik Çocuklar Vakfı Genel Direktörü Nigar Evgin’in yaptığı konuşmayla başlayan tören, TSÇV Amaca Yönelik Hizmetlerden Sorumlu Genel Direktör Yardımcısı Faik Benli ve Okul Müdürümüz Murat Kurt’un konuşmalarıyla devam etti.

2017-2018 Eğitim-Öğretim yılında mezun olan 11 öğrencimiz diplomalarını aldıktan sonra, şenliğimize katılan tüm öğrencilerimizle beraber keyifli zaman geçirdiler. Değerli velilerimizin de dahil olduğu Çakıl Taşı Atölyesi, Baskı Balon Atölyesi, Ebru Atölyeleri düzenlendi.

Mezun olan tüm çocuklarımızı tekrar tebrik ediyor, hepsine güzel bir gelecek diliyoruz.

Bu özel günümüzde bizimle beraber olan şarkıcı Simge’ye, atölye çalışmalarına ve oyunlara öğrencilerimizle beraber katılan Işık üniversitesi öğrencilerine ve bizi destekleri ile yalnız bırakmayan tüm sponsorlarımıza da tekrar çok teşekkür ediyoruz.