10 KASIM'DA ATATÜRK'Ü ANDIK

13 Kasım 2017

Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün ölüm yıl dönümü dolayısıyla, 10 Kasım 2017 Cuma günü TSCV Metin Sabancı Merkezimizde 08:45 – 09:15 saatleri arasında tüm vakıf personeli ve öğrencilerimizin katılı ile anma töreni düzenlendi.

Bütün insanlığın asırlar boyu övdüğü ve övündüğü meziyetleri üstün kişiliğinde toplayan, Cumhuriyet’imizin kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün 79.ölüm yıl dönümü dolayısıyla yapılan törende günün anlam ve önemini belirten konuşma Metin Sabancı Okulları sınıf öğretmeni Zafer Çınar tarafından yapıldı.

Okulumuz öğrencilerinden Berat Akyüz ‘’Ah Bu 10 Kasımlar’’ adlı şiiri, Ömer Atabek ‘’Atatürk’’ adlı şiiri, Naz Kıranbağlı ve Elanur Gürer de ‘’ Dolmabahçe ‘’ adlı şiirlerini okudu.

29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI 2017“BİRİCİK İLE GÜLÜMSE” KUKLA GÖSTERİSİ