METİN SABANCI OKULLARI
"YAZA MERHABA" DEDİ

25 Mayıs 2017

Metin Sabancı Okulları Geleneksel Mezuniyet ve Yaz Şenliğimiz’de 2016-2017 eğitim öğretim yılında mezun olan 9 öğrencimiz diplomalarını aldı. Değerli Velilerimizin de katıldığı Yaz Şenliğimiz 25 Mayıs Perşembe günü, birbirinden farklı ve eğlenceli etkinlikler ile tüm gün devam etti. Bu özel günümüzde bizi destekleri ile yalnız bırakmayan tüm sponsorlarımız; çok teşekkür ederiz. İyi ki varsınız… Tüm çocuklarımızı tekrar tebrik ediyor hepsine güzel bir gelecek diliyoruz.

-Günün konseptine uygun olarak şemsiye boyama etkinliğinde bizi yalnız bırakmayan, çocuklarımızla şemsiyeleri boyayarak birbirinden farklı güzellikleri ortaya çıkaran Daimler Çalışanlarına,

-Mum atölyesi ile çocuklarımızın renkli objeler ortaya çıkarmasını sağlayan Farkındalık Derneği’ne,
-Mezun olan çocuklarımıza mezuniyet hediyelerini sağlayan Toyzz Shop’a,

-Çocuklarımızın hayvanlarla iletişimini güçlendirmek için bize misafir Pony’i gönderen Türkiye Jokey Kulübü Pony Club’a,

-Bu güzel günde tshirtlerimizi sağlayan, tüm davetlilerimizin rengarenk olmasını sağlayan Klas Tekstil’e,

-Çocuklarımızın eğlenmesi için şişme kale oyun alanında sponsorluk sağlayan Akçansa’ya,

-Animasyon ve resim boyama atölyelerinde bize eşlik eden ve gün boyu çocuklarımızla zaman geçiren Işık Üniversitesi Sosyal Sorumluluk Projeleri Kulübü’ne,

-Bugünkü yiyecek ve içeceklerimiz için bize destek veren, birbirinden güzel yiyeceklerini bize sağlayan sponsorlarımıza özel teşekkürlerimizi sunarız. Makarnaları ile Biltur Catering’e, hamburgerleri ile Ataşehir MC Donalds’a, ayranları ile İçim Ayran’a, baklavalarıyla ağzımızı tatlandıran Dilim Börek’e, Nescafe 3’ü 1 arada ile Nestle’ye çok teşekkür ederiz.

METİN SABANCI OKULLARI’NDA KARNE GÜNÜMETİN SABANCI OKULLARI’NDA KARNE GÜNÜ