Erken Çocukluk Döneminde Gelişim Konulu Eğitimde Bizde Vardık.

31 Mayıs 2024

28 – 31 Mayıs 2024 tarihleri arasında Bakü’de gerçekleştirilen “Erken Çocukluk Döneminde Gelişim” konulu eğitim ve konferansa Azerbaycan Cumhuriyeti Aile Kadın ve Çocuk Problemleri Üzerine Devlet Komitesinin davetiyle Özel Metin Sabancı Okulları Yönetmeni Mehmet Ala katılmıştır.

İlgili tarihlerde ilk üç gün Azeri Uzmanlara 0 – 6 yaş döneminde gelişim ve takip, okula olgunluk gibi konularda bilgi ve birikimlerini paylaşıldı.  Dördüncü gün Azerbaycan Cumhuriyeti Aile Kadın ve Çocuk Problemleri Üzerine Devlet Komitesinin Sedri (Bakan) Bahar MURADOVA, Bakü’de konuyla ilgili Azerbaycan Devlet Kurumları temsilcileri ve UNICEF Azerbaycan Temsilciliği’nin katılımıyla bir konferans organize edilmiş olup, bu konferansta eğitimin değerlendirilmesinin yanı sıra konuya tarafların bakışları anlatılmıştır.

Anneler Korosu’ndan Unutulmaz Gece2024 Yılı Mezuniyet Törenimiz Gerçekleştirildi