TSÇV METİN SABANCI ÖZEL HAFİF DÜZEYDE ZİHİNSEL ENGELLİLER İLKOKULU ANASINIFI EĞİTİM-ÖĞRETİME KALDIĞI YERDEN DEVAM EDİYOR

03 Haziran 2020

Okulumuz Hafif Düzeyde Zihinsel Engelliler İlkokulu Anasınıfı, Covid-19 önlemleri Tıbbi Maske Kullanımı, Hijyen ve Sosyal Mesafenin Korunması ile İlgili Tedbirlere Ek Olarak, Özel Okul Öncesi Eğitim Kurumlarında Uyulacak Kurallar kapsamında önlemlerini alıp, Ataşehir İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nün onayı ile bugün açılmıştır.

Uzun süredir ayrı kaldığımız sevgili öğrencilerimizi ve değerli velilerimizi heyecanla bekliyoruz. Bu zor zamanları, birbirimize destek olarak, işbirliği ile aşacağız. Güvenli ve sağlıklı günler diliyoruz.