"ERASMUS+ I.D.E.A.! TOGETHER WE CAN!" PROJESi ZİYARETİ

04 Aralık 2018

ERASMUS+ I.D.E.A (Individual with Disabilities Education Aim) TOGETHER WE CAN! Projesinin ilk ayağı olan Türkiye – Metin Sabancı Okulları ziyareti gerçekleşti. Proje kapsamında İtalya, Slovenya, Hırvatistan, Polonya ve Portekiz’den 20 eğitmen ve 6 öğrenciyi üç gün boyunca okulumuzda misafir ettik.

2020 yılında sona erecek ve bu süreçte diğer ülkelerin de ziyaret edileceği projede; kültürler arası farklılıkların, benzerliklerin özel eğitime nasıl yansıdığını görmek, farklı eğitim sistemlerindeki güçlü ve geliştirilmesi gereken yönleri ele almak, yeni öğretim yöntemlerini, araçlarını birbirimize aktarabilmek hedeflenmektedir.

Okulumuzda yapmış oldukları güzel paylaşımlar için tüm katılımcılara buradan bir kez daha teşekkür ederiz.